Treinreizen

Treinreizen hadden altijd iets sensueels voor hem. Als hij per spoor reisde, sloeg zijn fantasie altijd op hol en als de trein stil stond op een station, keek hij altijd met begerige blikken naar de jonge, vrouwelijke scholieren van 16, pakweg 17 jaar. Hoewel hijzelf nog maar net twintig was, keek hij vol verlangen en bewondering naar de jonge meiden op het perron.

Sommige waren al volgroeid met volle heupen en een ontwikkelde boezem. Anderen zaten daarentegen nog volop in de puberteit en hadden nauwelijks borstjes. Toch rolden zijn ogen bijna uit zijn kassen als er een meid voorbij kwam met lange, slanke benen die onder een rokje vandaan kwamen, of met een lekker kontje in een strakke spijkerbroek, of met een volle bloes of een knap smoeltje.

Elke keer als hij in de trein zat, speelde zich in zijn gedachten hetzelfde tafereel af: één van de jonge meisjes stapte in, liep naar de coupe waar hij zat, deed haar spijkerbroek omlaag, trok haar slipje aan de kant, spreidde haar schaamlippen en smeekte op geile toon: "neuk me asjeblieft". Zijn pik werd elke keer stijf van deze droom, maar in werkelijkheid was het altijd zo, dat er een aftands, bejaard echtpaar tegenover hem kwam zitten, die zaten te zeuren over de tocht van een open raampje of dat ze zo lang hadden moeten wachten op het winderige station.

Eén keer had hij geluk: een jonge vrouw met een heel kort rokje aan, kwam pal tegenover hem zitten en hoewel ze kuis haar benen tegen elkaar sloot, kreeg hij toch een prachtig uitzicht op haar witte slipje, toen ze moest uitstappen. Toen ze opstond, tekende haar witte slipje zich af als een driehoekje onder haar rok en toen ze half overeind was, kon hij haar hele kruis bewonderen. Het liefst had hij haar zo tussen de benen gegrepen en haar een beste beurt gegeven, maar helaas bleef het bij een plichtmatige groet.

Het was druk in de trein: spitsuur op vrijdagmiddag. Op de perrons wemelde het van de scholieren en hij kwam haast ogen tekort om alle mooie meiden te bekijken. Hij was zelf ook onderweg naar huis. Hij behoorde tot één van de laatste dienstplichtige soldaten en had een weekend verlof. De week was zwaar geweest: elke dag een mars van veertig kilometer en twee dagen een zeer zware oefening op de hei. De trein vertrok van het station en denderde een paar minuten later door het wijdse landschap. "Kdeng, kdeng", kletterden de wielen over de rails en onwillekeurig speelde het liedje door zijn hoofd met dezelfde titel, die ooit hoog in de hitparade scoorde.

Hij zat alleen in een stiltecoupe van de eerste klas en daar had hij geluk mee, want in de tweede klas stonden de passagiers zelfs in de gangpaden. Hij deed zijn schoenen uit en legde zijn voeten op de bank tegenover hem. Hij staarde uit het raam en zijn ogen werden zwaar. Opeens ging de deur van de coupe open en een zeer bevallige conductrice vroeg om zijn kaartje. Hij had vrij reizen, omdat hij in het leger zat, maar dat kon zij niet zien, omdat hij geen soldatenkloffie aan had, maar in burgerkleren was. Hij liet haar zijn vervoersbewijs zien en toen de conductrice het gecontroleerd had, gaf ze het terug en vroeg met hese stem: "verder nog iets van uw dienst, meneer? Wij van de spoorwegen voeren een actie om zo klantvriendelijk mogelijk over te komen en u mag zeggen wat u wenst".

"Nou", zei hij brutaalweg, "trek dat uniform maar eens uit, dan wil ik je wel eens lekker neuken". Tot zijn verbazing zakte ze neer tussen zijn knieën en begon zijn broek los te maken.
"Het was maar een geintje", zei hij nog, maar ze haalde zijn pik tevoorschijn en begon hem te zuigen. Hij keek haar ongelooflijk aan en verbaasde zich erover, hoever ze zijn pik in haar mond kon laten verdwijnen. Hij voelde zijn zaad gaan koken en voordat hij zich goed en wel realiseerde wat er eigenlijk allemaal gebeurde, kwam hij klaar. Hijgend en grommend spoot hij het zaad in haar keel. De conductrice verblikte of verbloosde niet en slikte snel en zonder morren zijn sperma door. Met holle wangen bleef ze zuigen totdat zijn kloten droog stonden en toen ze overeind kwam, veegde ze haar mond af.

"Verder nog iets, meneer?", vroeg ze glimlachend, "nog even neuken of zo?". Hij wist niet hoe hij het had, maar om deze aantrekkelijke, jonge vrouw even te grazen te nemen - daar had hij wel oren naar. Toen de conductrice met haar chique, blauwe hoedje van zijn bedoeling op de hoogte was, trok ze de rok van haar uniform omhoog en stroopte haar slip naar beneden. Uitdagend ging ze op haar knieën tussen de bankjes liggen met haar bovenlichaam op het bankje rustend en haar billen staken uitnodigend naar achteren. Ze trok haar kut open en toen hij zijn weer hard geworden leuter in haar hete grotje stak, voelde hij pas hoe glibberig ze was en zonder weerstand gleed zijn kloppende pik in haar schede.

Het was heerlijk in haar natte kut en omdat ze lekker nauw was en telkens haar billen naar achteren stootte als hij naar binnen bewoog, voelde hij al snel weer een hoogtepunt naderen. Haast buiten adem en zeer snel neukend spoot hij haar kut vol en toen de laatste stralen zijn zaadstengel verlieten, vernam hij hoe het vrouwenlichaam onder hem begon te schokken en te kronkelen en luid kreunend kreeg de conductrice ook een hoogtepunt. Hij liet zijn slap geworden pik uit haar gleuf glippen en keek naar haar druipende scheur, waar zijn zaad uit lekte.

"Nog meer wensen?", vroeg de conductrice geil en trok haar billen van elkaar. "Even in mijn kont soms? Is echt niet te versmaden hoor!". Dat aanbod kon hij niet weigeren en hij keek naar haar aanlokkelijke, bruine gaatje. Snel zakte hij op de grond en begon haar aars te tongen. Blijkbaar vond de troela dat wel lekker, want ze bewoog alle kanten op met haar lichaam. Na enige tijd wilde hij bij haar binnendringen en dus kroop hij tussen haar benen. Snel haalde ze een tube glijmiddel uit het jasje van haar blauwe uniform en reikte het hem aan.

"De spoorwegen zijn op alles voorbereid", zei ze glunderend en hij liet een klodder door haar bilnaad lopen. Alles wat haar aars bereikte, werkte ze met haar vinger naar binnen en zo maakte ze zichzelf geschikt om zijn pik te kunnen ontvangen. Hij smeerde een lading glijmiddel op zijn eikel en maakte een paar keer een afruk-beweging om zijn paal ook glad te maken met zijn glibberige handen. Toen waren ze er beiden klaar voor en voorzichtig drukte hij zijn leuter in haar nauwe opening.

Ze was wel vaker anaal genomen, hoewel ze zeer nauw aanvoelde, maar zijn lul gleed soepel diep in haar en met lange halen begon hij haar te naaien, terwijl kilometers rails onder hun doorschoven. Ze maakte diepe keelgeluiden en genoot er net zo van als hijzelf. Hij greep haar bij haar borsten en kneedde ze behoedzaam. Al snel verhoogde hij het tempo van zijn bewegingen en kreunend ving ze elke stoot op. Haar lekkere billen bewogen in hetzelfde tempo als de stoten die ze te verduren kreeg en ze kneep haar kringspier extra hard samen. Dit werd hem teveel en met zijn schaamhaar in haar vel gedrukt, loosde hij voor de derde keer zijn kwak in haar lichaam.

Toen de conductrice zijn warme zaad in haar darmen gespoten voelde worden, begon ze direkt wild te schokken en met luide kreunen en geil zuchtend kwam ze ook klaar. Tergend langzaam gleed zijn slap geworden pik uit haar reet en zijn zaad lekte op de vloer van de trein.
"Nog meer wensen", vroeg de conductrice, "nog tussen mijn borsten of zo?". Maar zijn ballen waren leeg en zijn zinnen bevredigd.
"Nee, dank u", zei hij.
"Dan ga ik verder", zei ze en trok haar slipje aan en deed haar rok weer naar beneden. Ze zag er weer uit als een onkreukbare beambte en hij kon zich al niet meer voorstellen dat ze zojuist als een dweil onder hem had liggen kronkelen.

"Mocht u nog klachten hebben over onze unieke service, dan kunt u dit nummer bellen", zei ze en gaf hem een visitekaartje met het nummer van de klantenservice van de NS in Utrecht.
"Ik ben uiterst tevreden over de spoorwegen", zei hij en de conductrice verliet zijn coupe.
"Nog een prettige dag verder, meneer", zei ze en verdween.
"Eh... , hetzelfde", zei hij en hij was nog zo verbaasd, dat hij vergat om haar te bedanken. Hij keek haar na en zag haar in de naastgelegen coupe verdwijnen. Hij keek even om het hoekje en zag, dat ze het kaartje knipte van een vrouwelijke passagier.

"Verder nog wensen?", hoorde hij haar vragen en tot zijn verbazing zag hij, hoe ze even later onder de rok van de passagiere kroop en diens kut begon te beffen. Hij geloofde zijn ogen niet en vroeg zich af wat er toch aan de hand was vandaag. Opeens voelde hij dat er tegen zijn schouder geduwd werd en de zware bromstem van een conducteur vroeg:
"Wakker worden, alstublieft. Mag ik uw vervoersbewijs even zien, meneer?". Van schrik opende hij zijn ogen en zag tot zijn ontsteltenis een rondbuikige conducteur van middelbare leeftijd staan, die zijn kaartje wilde controleren. Toen dit gebeurd was, kreeg hij zijn plaatsbewijs terug en spottend zei de man:
"Slaap lekker verder." Maar dat lukte niet meer. Zijn droom was uiteen gespat en turend door het landschap mijmerende hij over de prachtige droom, die zich in zijn slaap had afgespeeld.

keyboard_backspaceTerug naar overzicht

Copyright © 2016 Erotopper.nl