Janine

Ik ben sinds kort de gelukkigste man ter wereld en dat komt, omdat mijn vrouw Loes een relatie heeft aangeknoopt met Janine. Samen vormen we een geweldig trio en doen alles, waar we zin in hebben.

Eigenlijk kon ik al heel lang weten, dat mijn vrouw biseksueel is, maar het was nooit goed tot me doorgedrongen. De eerste keer, dat er zich iets in die richting afspeelde, gebeurde kort nadat we elkaar hadden leren kennen. We waren een avondje wezen stappen en op de terugweg voelde ik opeens een hand in mijn kruis. Mijn pik werd acuut stijf en Loes begon me op te geilen. Ze wreef hard over de bobbel in mijn broek heen en ik kreeg moeite om mijn gedachten bij de weg te houden. Ik zag, dat ze haar benen wat uit elkaar had en ik zag mijn kans schoon: ik greep haar onder haar rokje vol in het kruis en voelde hoe klam haar slipje al was. Ik streek over haar schaamlippen en wreef over haar klitje.

Ze kreunde lichtjes en maakte mijn broek los. Ze bevrijdde mijn pik en begon mijn voorhuid op en neer te bewegen. Ik werd knettergeil en moest steeds meer mijn best doen om op de weg te letten. Ik wurmde mijn vinger langs de rand van haar slip en drong haar kletsnatte gleuf binnen. Loes ging nog meer wijdbeens zitten en ik neukte haar met mijn vinger.

Ik keek omlaag en vond het wel amusant: ik zat met mijn broek open en mijn leuter stak fier uit mijn onderbroek omhoog. Ik keek opzij om te bekijken, hoe ik Loes vingerde en om te zien hoe ze genoot en dat alles onder het autorijden. Het was maar goed, dat het al zo laat en zo donker was, want anders hadden we zeker veel bekijks van de medeweggebruikers.

Loes boog voorover en maakte duidelijk, dat ze me wilde pijpen, maar dat stond ik niet toe, want dan werd ik zo geil, dat we tegen de eerste de beste boom aan zouden knallen. Dus bleef ze me aftrekken en ik bleef haar vingeren, maar al snel zat ik zo dicht tegen een hoogtepunt aan, dat ik pardoes een parkeerplaats op schoot. Loes had door dat ik zo niet meer kon autorijden en zodra we stil stonden, zette ik haar stoel in de slaapstand, trok haar slip snel omlaag en een seconde later had ze mijn paal al diep in haar kut zitten.

Het was wat onhandig neuken in zo'n kleine ruimte, maar later dacht ik er vaak aan terug en vond toen, dat het eigenlijk ook wel zijn charme had. Met felle bewegingen neukte in Loes en om haar te plagen stopte ik twee vingers in haar mond. Bewust, omdat ik dat wel geil vond, deed ik het met de vingers, die in haar kut hadden gezeten en zonder dat ze er vreemd op reageerde, begon ze te sabbelen.

"Wat een geil gedoe", dacht ik en spoot haar kut al vol. Blijkbaar perste ik mijn pik toen zo diep naar binnen, dat Loes er ook klaar van kwam en tegelijkertijd beleefden we een heerlijk hoogtepunt. Daarna brachten we onze kleren weer in orde en reden naar huis. Daar deden we het nog eens dunnetjes over, maar nu gewoon op bed en dat was fijner, omdat we daar meer armslag hadden en we vrijuit konden bewegen.

De tweede keer, dat ik meemaakte, dat Loes niet vies van kutgeil was, was een hele tijd later. We hadden al bijna een jaar verkering en we waren beiden in een hele geile stemming. Dat werd dus een neukpartij van jewelste en we begonnen met een lekker standje 69.

Ik lag bovenop Loes met mijn pik diep in haar mond, terwijl ik haar driftig befte. Al heel gauw wilde ik meer en draaide me om. Zonder dralen stopte ik mijn lul in haar kut en begon haar in hoog tempo te naaien. Loes kreunde bij elke stoot en greep me opeens bij mijn hoofd. Ze trok me omlaag en begon geil te tongzoenen.

Op dat moment was ik te geil om ergens bij stil te staan, maar pas later realiseerde ik me, dat ze haar eigen sappen geproefd moet hebben, omdat ik haar net gebeft had. Nu ben ik er dan ondertussen achter, dat ze het expres deed om haar kutsmaak te proeven, maar toen nog niet. Het kwam toen ook nog niet zo expliciet naar voren, al werd het vanaf die keer wel standaard, dat we gingen tongen als ik haar gebeft had.

We vervolgden onze ontdekkingstocht op seksgebied en we waren ervan overtuigd, dat we voor elkaar geschapen waren: dus verloofden we ons en daarna trouwden we. We ontdekten steeds meer mogelijkheden en gelukkig is Loes wat dat betreft net zo experimenteel als ik en kent ook weinig taboes. We probeerden van alles uit en bedachten voor elkaar allerlei variaties, wat al snel resulteerde in elkaars aars aanraken, aars vingeren, elkaars aars likken en tenslotte eindigde het als vanzelfsprekend in anaal neuken.

Heerlijk vond ik dat, al was Loes er in mindere mate een liefhebber van, omdat het af en toe nogal pijnlijk voor haar was. Ze was namelijk nogal nauw van achteren, maar dat vond ik juist het meest aantrekkelijke er aan. We neukten dus voornamelijk gewoon vaginaal en een tijd terug gebeurde het, dat Loes al klaar kwam, terwijl ik nog maar net op stoom begon te komen. Haar schokkende bewegingen zorgden er wel voor, dat ik zienderogen geiler werd en ook zin kreeg om te gaan spuiten, maar feitelijk was ik nog niet zo ver.

Loes was het gebeuk in haar bevredigde kut beu en lag erbij op een manier van: gaat dit nog lang zo door? Daardoor verslapte mijn concentratie en ik stopte met neuken. Mijn zin nam af en ik vroeg Loes:
"Wat wil je?"
"Zal ik je lekker afzuigen", was haar reactie en dat leek me op dat moment leuker dan waar ik nu mee bezig was. Dus kroop ik van haar af en verwachtte een opmerking, dat ik me eerst moest gaan schoonmaken of dat ze zelf eerst mijn glimmende pik zou gaan afvegen.

Maar niets daarvan: ze dook in mijn kruis en begon zonder dralen mijn lul te pijpen. Acuut was mijn zin terug en toen ik keek, hoe ze over mijn pik ging met haar tong, alsof ze het geil er af likte, begon ik te spuiten. Recht in haar gezicht en Loes bedacht zich niet en stopte snel mijn spuitende leuter terug in haar mond. Ze dronk me leeg en zoog net zo lang, tot mijn ballen geheel door hun voorraad heen waren. Toen veegde ze de eerste straal zaad van haar gezicht en zei nagenietend:
"Dat was lekker".

Toen begon bij mij een lichtje te branden, omdat ze totaal geen moeite had om haar eigen kutsap binnen te krijgen en dat ze er feitelijk wel gek op was. Maar dit was nog niet voldoende om mij in te laten zien, hoeveel ze er daadwerkelijk van hield en dat het nog veel verder ging, dan ik bevroedde. Dat kwam pas een tijdje terug.

We hadden allebei weer zin in wippen en Loes had het initiatief genomen. Voordat ik me afgevraagd had of ik me er eigenlijk wel tijd voor gunde, zat ze me al te pijpen en likte me aan mijn aars. Ik werd gek van haar tong in mijn kont en kreeg ontzettend veel zin om Loes weer eens een keer anaal te neuken. Als ik zag, hoe ze bezig was, zou ze daar ook wel zin in hebben, schatte ik zo in en inderdaad schoof ik even later mijn pik in haar darmopening. Ze perste haar aarsje open en dat was een goed teken, want als ze er weinig zin in had of er extra gevoelig was, dan schoot ze vooruit en kneep haar kringspier samen.

Maar dit keer niet en met één beweging zat ik helemaal in haar. Ik zag, hoe ze haar hand omlaag bracht en wist, dat ze zich ging vingeren. Meteen daarop voelde ik haar vinger in haar kut langs mijn lul glijden en dat vond ik altijd een heerlijk gevoel. Ik begon wilder te neuken en Loes begon harder te kreunen. Opeens leek ze klaar te komen en schokkend kneep ze haar kont dicht. Dit was voor mij net de extra prikkeling, die ik nodig had en grommend spoot ik mijn pik leeg in haar darm. Loes kreunde geil en onophoudelijk en trok opeens haar vingers uit haar kut en stak die pardoes in haar mond. Begerig likte ze haar sappen eraf en mompelde net hoorbaar:
"O, wat ben ik toch gek op meisjesgeil".

Ik spoot de laatste stralen in haar en vroeg:
"Wat zei je daar?".
"Niets", antwoordde Loes haastig en lag te stuiptrekken aan het eind van haar orgasme. Maar toen we even later naast elkaar lagen en ik er weer over begon, gaf ze toe kutgeil heerlijk te vinden en ik zei:
"Weet je waar jij aan toe bent?"
Ze keek me ontkennend aan en ik zei:
"Aan een vriendin. Zullen we een advertentie zetten in een seksblad voor een biseks meisje om een trio te vormen?". Loes moest wennen aan het idee, zo kreeg ik de indruk, maar een paar dagen later stemde ze er mee in.

Ik beloofde, dat de vriendin er alleen voor haar zou zijn en dat ik die niet zou gaan neuken. Diep in mijn hart wilde ik dat eigenlijk wel, maar het leek mij ook wel leuk om twee geile vrouwen met elkaar bezig te zien en als ik dan mee mocht doen en onderwijl Loes neuken als ze met haar vriendin bezig was, dan was ik ook wel tevreden. Ik wilde namelijk niet het risico nemen, dat Loes jaloers zou worden, want als dat echt gebeurde, kon het wel ten koste gaan van ons huwelijk en daarvoor hield ik toch net even te veel van haar.

We plaatsten dus een advertentie en binnen een paar dagen hadden we de eerste reactie al binnen. Van ene Nikki. Maar dat werd niks. Al vanaf het eerste moment was duidelijk, dat ze ons type niet was. Ze was een meid met zeer extravagante kleding en twee neuspiercings. Overigens had
ze een zeer goed figuur, maar ze stapte binnen met de woorden:
"Mijn eierstokken juichen al".
Zowel Loes als ik knapten er meteen op af en binnen een half uur hadden we haar geloosd. De volgende dag zou nummer twee komen kennismaken, maar zover is het nooit gekomen.

Want 's avonds was Janine op bezoek en dat was een goede vriendin van Loes. Hoe goed - daar zou ik op dat moment gauw achter komen. We zaten gezellig bij elkaar met een hapje en een drankje en toen er een stilte viel, zei Loes plotseling:
"Schat, ik moet je iets bekennen. Ik heb al een relatie met een andere vrouw. Met een vriendin zelfs".
Ik moet ogen als theeschoteltjes hebben gekregen, maar ik wist meteen, dat ze Janine ermee bedoelde. Toch voelde ik me bedrogen en dat maakte ik ook kenbaar.
"Ik voel me verneukt", zei ik, "dat gaat zeker al heel lang? Met haar natuurlijk". Ik wees daarbij naar Janine. Loes sloeg de ogen neer en stamelde:
"Ja".

Het werd stil en allemaal moesten we even wennen aan deze bekentenis. Allerlei gedachten schoten door mijn hersenen en nadat ik mijn emoties weer onder controle had, zei ik:
"En nu? Moet ik het veld ruimen? Heb ik afgedaan? Wil je alleen met haar verder?".
"Nee", bracht Loes uit, "we willen een trio met jou. Ik hou ontzettend veel van je en wil je niet kwijt, maar ik ben ook gek op haar".
"En hoe zit het met haar?", vroeg ik.
Janine nam het woord:
"Ik hou van Loes, maar vind jou ook heel aardig. Je hoeft van mij niet weg - sterker nog: ik heb absoluut geen zin om de concurrentie met jou aan te gaan. We kunnen toch ook beiden van Loes houden? En ik ben ook niet vies van een man. Misschien wil ik ook wel door jou gepakt worden. Wie weet hoe leuk het is met z'n drieën in bed".

Ik was overdonderd. Wat een aanbod. Janine was namelijk het neuken meer dan waard met haar lekkere lijf en allerlei mogelijkheden schoten door mijn hoofd. Ik zag me haar al in d'r kont neuken, terwijl Loes haar kut befte. Of ik mocht Janine likken, terwijl ze op me lag en me daarbij af zoog, waarbij Loes ondertussen m'n reet tongde. Tsjonge, wat een geil vooruitzicht.

Maar toch was ik nog niet geheel verzoend met de nieuwe situatie en één ding moest ik beslist nog weten.
"Hoe lang gaan jullie al met elkaar naar bed?", vroeg ik.
"We zijn al heel lang vriendinnen", zei Janine, "maar we hebben nog maar heel kort een seksuele relatie".
"Is dat echt waar?", vroeg ik aan Loes.
Ze knikte bedeesd, alsof ze zich schaamde en keek me toen bijna wanhopig aan.
"Kun je mij vergeven?", vroeg ze met tranen in d'r ogen.
Ik smolt en mijn laatste weerstand tegen de nieuwe situatie verdween als sneeuw voor de zon. Op dat moment sloot ik Janine in mijn hart en wist ik, dat ik Loes niet echt kwijt was.

Ik sloeg mijn arm om haar heen en zei:
"Lieverd, wat valt er te vergeven? Jij kunt toch niet helpen, dat je op haar valt en omgekeerd. En ik kan me voorstellen, dat je mij niet meteen vanaf het eerste moment erin betrekt. Jullie hebben het natuurlijk eerst ook zelf moeten verwerken. Ik ben al lang blij, dat je me het zo snel vertelt. En wat Janine betreft: voor mijn part blijft ze meteen slapen of trekt ze morgen bij ons in. We zien wel waar de boot strandt, maar laten we één ding afspreken met z'n allen: geen achterbaks gedoe en geen rotgeintjes. Alles open en bloot en dat geldt ook, wanneer later blijkt, dat het toch niet helemaal gaat, zoals we zouden willen. Dan moet je er ook eerlijk voor uitkomen, wat je voelt en welke kant je op wilt. En de anderen hebben die keuze dan maar te respecteren. Deal?". De twee meiden knikten instemmend en Loes drukte een dikke kus op mijn wang.

Ik kuste terug en greep Janine beet. Ze keek me vragend aan, maar ik liet haar niet in twijfel staan en kuste haar ook. Toen kusten de twee vrouwen elkaar en ik weet zeker, dat we ons alle drie heel gelukkig voelden op dat moment.

Toen Janine haar tong in de mond van Loes stak, werd ik geil: wat een opwindend gezicht: twee mooie vrouwen, die met elkaar stonden te vrijen en naar elkaar verlangden.
"Zullen we een feestje bouwen?", vroeg ik.
Als goedkeurend antwoord kreeg ik van beide vrouwen een pakkerd op de wang en ik kreeg ontzettend veel zin om Janine te kussen. We begonnen een stevige tongzoen en Loes begon me uit te kleden. Al snel hing mijn broek op de enkels en staande pijpte ze m'n harde leuter. Ik kleedde Janine uit en zodra die naakt was, zakte ze met haar hoofd omlaag. Ze ging Loes helpen met pijpen en in eendrachtige samenwerking maakten ze me klaar.

Of de een of de ander zoog op mijn lul, waarbij de andere dan mijn ballen in de mond nam. Toen Janine me pijpte, ging Loes naar achteren met haar tong en befte mijn aars. Ik hield het niet meer en heerlijk genietend spoot ik mijn zaad in de mond van Janine, terwijl Loes haar tong diep in mijn endeldarm boorde. Ik bleef klaarkomen en pas toen mijn zak leeg was, haalde Janine mijn pik uit haar mond.

Meteen dook ze op Loes en drukte haar lippen op diens lippen. Loes was geil en deed haar mond open, waarna Janine meteen een lading zaad in de mond van Loes spuugde. Wat een supergeil gezicht en mijn pik schokte er van na. Toen draaiden de twee meiden de situatie om: Loes zorgde, dat haar mond boven die van Janine kwam en liet op haar beurt haar mondinhoud in die van Janine lopen.

Toen drukten ze hun monden op elkaar en smeerden alle slijm uit over elkaars wangen, om die daarna weer geil af te likken. Op het laatst glommen hun gezichten aan alle kanten, maar hadden ze ondertussen wel al mijn zaad ingeslikt en waren botergeil geworden. Ze gingen verder met hun geile spel en ik hielp samen met Janine Loes uit de kleren. Maar toen was mijn rol even uitgespeeld en hadden ze alleen even aandacht voor elkaar. Daarom liet ik ze begaan en ging even zitten toekijken.

De twee meiden ging op de grond liggen en kropen op elkaar. Loes op Janine en ze kusten elkaar innig. Toen draaide Loes zich om en begonnen ze elkaar overal te likken. En toen ze bij elkaars kutten aan kwamen, gingen ze elk met hun tong diep naar binnen en begonnen aan een enorme befpartij. Wat een geil gezicht en ik kreeg alweer een stijve. Ik zag, hoe Loes haar tong uit de kletsnatte grot van haar vriendin haalde en diens aars begon te likken. Janine veerde helemaal op, maar bleef zelf met de kut van Loes bezig. Die keek even later verstoord achterom en beval: "Vertroetel mijn kont ook eens".

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd en Janine stortte zich vol overgave op de bruine opening van Loes. Blijkbaar kweet ze zich goed van haar taak, want het duurde maar even of Loes begon te schokken. Ze sloot haar dijen en knelde het hoofd van Janine haast af. Die had moeite om te blijven likken en daarom deden haar vingers de rest totdat Loes d'r orgasme uitgeraasd was en ze stopte met kreunen.

Ik verkeerde in extase, want het was prachtig mooi om die vrouwen zo bezig te zien en tot mijn verbazing merkte ik geen greintje jaloezie of iets dergelijks. Loes wilde nu verder gaan om Janine te bevredigen, maar die had andere plannen en duwde Loes van zich af. Met een glimmende mond keek ze naar mijn stijve pik en zei geil:
"Die wil ik in mij voelen".

Loes wenkte me en ik moest naast Janine op de vloer gaan liggen. Zodra ik dat gedaan had, kroop Janine op me met haar rug naar me toegekeerd. Loes stopte mijn stijve pik in de kut van haar vriendin, die zich genietend achterover liet zakken, zodat ze languit op haar rug op me lag. Ze draaide haar hoofd opzij om mij te kunnen kussen en bewoog haar onderlichaam heen en weer om op mijn pik te rijden. Ik genoot en voelde mijn hoogtepunt al rap naderen. Loes likte over de klit van Janine, die harder en harder kreunde en opeens trok Loes mijn pik eruit. Ik wilde net wat gaan zeggen, maar voelde, hoe ze me begon te pijpen. Die geile trut van me: dat deed ze alleen maar om de kutsappen van Janine te kunnen proeven. Al snel leidde ze mijn pik weer in de heerlijke kut van haar vriendin en naaiden we verder.

Even later deed Loes hetzelfde en toen mijn pik weer in de gleuf van Janine verdween en Loes nog driftiger diens klitje likte, begon Janine klaar te komen. Ik stootte zo diep mogelijk naar binnen en het orgasme van haar leek eindeloos te duren. Maar tenslotte bedaarde ze en toen ze weer normaal adem kon halen, ging ze haast rechtop zitten om op die manier mijn pik te berijden. Ze trok Loes omhoog en begon een geile tongzoen teneinde haar eigen geile kutsappen ook te kunnen proeven.

Ik neukte door, maar even later kroop Janine van me af en Loes nam haar plaats in. Nu begon Janine op haar beurt te beffen en ik hield het niet langer met zulke geile vrouwen. Snel neukend spoot ik mijn ballen leeg in de kut van Loes, maar liet amper merken, dat ik klaar kwam. Alleen Janine kreeg het in de gaten, omdat elke keer, als ik me terugtrok, er zaad mee naar buiten lekte. Ik voelde, hoe ze het op likte en toen trok ze mijn pik uit de kut van Loes. Meteen begon ze me te pijpen en daarna slurpte ze het restant zaad uit de gleuf van haar vriendin. Maar ik wilde verder naaien en Loes ook. Dus richtte ik mijn eikel op haar kontgaatje en ze zakte er behendig overheen met d'r heerlijke reet.

Mijn glimmende pik ging moeiteloos naar binnen en verdween tot aan de wortel in haar endeldarm. Janine was nu ook weer bloedgeil en kwam in standje 69 op Loes liggen. Meteen begonnen de meiden elkaar te beffen en toen Loes aan de aars van Janine likte, richtte ik me op om diens kut te likken. Het ging wat onhandig, maar was wel erg geil zo aan het kreunen van de dames te horen. Ik voelde de tong van Janine in de kut van Loes langs mijn pik glijden en opeens werd mijn leuter uit de reet van mijn vrouw getrokken. Ik kon amper geloven, wat er ging gebeuren, maar Janine begon me zonder aarzelen te pijpen en ze zal ongetwijfeld de darmsmaak van Loes geproefd hebben, maar dat stoorde haar zo te zien niet.

Gelukkig deed ze het niet te lang, want ik wilde weer naar binnen bij Loes en zodra ik weer in de kont van mijn vrouw beland was, begon die hijgend en kreunend te schokken. Ze werd wild, toen Janine in haar klit beet en ik haast dieper dan diep naar binnen drong. Mij werd het ook teveel en verloor opnieuw mijn zaad. Diep in de reet van Loes liet ik het lopen en straal na straal flitste door mijn leuter. Loes had het niet meer en vertoonde stuiptrekkingen, toen mijn verslappende pik uit haar gleed en Janine het uitstromende zaad oplikte.

"Tsjee, wat een geile trut", dacht ik bij mezelf. Janine genoot zichtbaar van haar geile bezigheden, want ze begon sneller te hijgen en zowel Loes als ik hadden door, dat ze bijna aan het klaarkomen was. Ik draaide me bij,
zodat ik beter bij haar kont kon komen en Loes propte haar tong zo diep mogelijk in de kut van haar vriendin. Ik stak mijn tong in de aars van Janine en gezamenlijk likten we haar naar een orgasme toe. Door de scheidingswand tussen kut en kont heen drukten we onze tongen tegen elkaar en ik zag, hoe energiek Loes de kittelaar van Janine bewerkte met haar vingers.

Het leidde tot een daverende explosie van geile emoties in Janine d'r lijf en wild bewegend en heftig schokkend kwam ze klaar. Haar orgasme duurde lang en toen die eindelijk uit haar weg trok, zakte ze moe en slap op ons neer. We hebben niet eens meer de moeite genomen ons weer aan te kleden en na nog een laatste drankje zijn we met z'n drieën in bed gekropen.

Het meisje, die de volgende dag langs zou komen, hebben we afgebeld en Janine is vlot bij ons ingetrokken. Het is tot dusver een geweldige driehoeksverhouding en we voelen ons er allen heel gelukkig bij. En ons seksleven is enorm verrijkt: we proberen van alles uit en doen het haast elke dag. Gelukkiger kan een man toch niet zijn?

keyboard_backspaceTerug naar overzicht

Copyright © 2016 Erotopper.nl