Het klusje

Als Priscilla, de vrouw waar ik mee getrouwd ben, en ik aan één ding een hekel hebben is het wel om het gevoel te hebben elkaars eigendom te zijn. Ik praat dus ook nooit over MIJN vrouw, net zoals zij nooit zal zeggen: MIJN man. Dit was één van de eerste dingen waar we het over eens waren toen we serieus verkering kregen en het gesprek een keer uitdraaide op het onderwerp: hoe vrij laat ik de ander als we getrouwd zijn. En in al die jaren dat we getrouwd zijn, heeft dat enorm goed uitgepakt.

We zijn nog steeds stapelgek op elkaar en ik durf te zeggen dat we een uitgesproken goed huwelijk hebben. Maar door elkaar zo vrij te laten heeft dit ook gevolgen voor ons seksleven: ook daar zouden we elkaar vrijheid gunnen en dat resulteerde erin, dat we beiden meermalen buiten de deur neukten ofwel: we gingen wel eens vreemd. Maar daar hadden we geen moeite mee en we waren geen van tweeën jaloers aangelegd. We zouden het alleen niet op voorhand aan elkaar vertellen om niet onnodig een kwetsend gevolg te veroorzaken. Maar als Priscilla mij ernaar vroeg, dan zou ik er niet omheen liegen en omgekeerd gold hetzelfde.

Laatst kwam mij ter ore dat een alleenstaand vrouwtje, Nicolette geheten, hulp nodig had bij het verleggen van een radiator. Haar dochtertje zat bij mijn zoontje in de klas en Priscilla en Nicolette konden vrij goed met elkaar opschieten. Al pratend kwam het gesprek op de nieuwe slaapkamer van haar dochter. De afmetingen van het meubilair waren nogal ongelukkig en het geheel paste er alleen goed in als de radiator tegen een andere muur aan kwam. Ik had Nicolette ook wel eens op het schoolplein gezien als ik mijn zoon van school haalde en het leek me geen onaardig vrouwtje. Haar man was enkele jaren geleden verongelukt bij een verkeersongeval en zodoende was ze een alleenstaande bijstandsmoeder.

Het was een doorsnee huisvrouwtje, niet echt bijzonder, maar ook niet onknap. Alleen had ze weinig tieten, maar wel een uitgesproken sexy kont, tenminste voor zover ik kon zien als ze een spijkerbroek droeg. Omdat ik wel kans zag om de radiator te verplaatsen, zei ik tegen Priscilla:
"Zeg maar tegen Nicolette, dat ik eventueel wel wil helpen, want ze zal het beslist niet breed hebben en een beetje vakman kost tegenwoordig gauw een aardige bom duiten". Priscilla antwoordde dat ze het zou overbrengen en twee dagen later kreeg ik te horen, dat mijn aanbod in dank aanvaard werd.

Een afspraak was gauw gemaakt en de eerstvolgende zaterdag zou ik aan de slag gaan. Op de bewuste zaterdag wilde ik net richting Nicolette vertrekken, toen haar dochtertje bij ons aanbelde en kwam vertellen, dat de slaapkamer dusdanig leeg was, dat ik probleemloos aan de slag kon. Omdat mijn zoon opendeed, was het bijna vanzelfsprekend dat ze binnenkwam en de twee kinderen besloten ter plekke, dat ze bij elkaar bleven spelen. Ik zei tegen Priscilla dat ik wegging en twee straten verder belde ik, gewapend met een berg gereedschap, bij Nicolette aan.

Ze deed open en even later was ik druk aan de slag. Het lukte voortreffelijk en soms kan iets ongelooflijk tegen zitten, maar dit keer liep het als een trein en binnen twee uur had ik de radiator op de nieuwe plaats hangen. Ik moest alleen nog even afmonteren en het CV-systeem weer vullen. Nicolette kwam af en toe een kijkje nemen en ik kreeg goedkeurend opmerkingen te horen. Ze was hartstikke blij dat ik het wilde doen, want dat bespaarde haar natuurlijk geld en het was ook veel eerder klaar dan ze in gedachten had gehad.

Uit dankbaarheid kon ik alles krijgen wat ik wilde en ik had al koffie met koek gehad en een pilsje. Toen ik haar vertelde, dat ik bijna klaar was, zei ze:
"Ik zal je een krat bier kopen, want ik ben hier dolblij mee".
"Als je dat maar laat", zei ik, "want een krat bier heb ik niet nodig en jij hebt je geld wel nodig voor andere zaken". Maar ze drong aan en zei, dat ze er op stond om iets voor mij te kopen. Ik wist op het laatst haast niet meer hoe ik het afwenden moest en ik vroeg haar of ze eerst even wat rommel op wilde ruimen in de slaapkamer, dan zou ik alle knelfittingen nog even nalopen op lekkage. Nicolette begon de slaapkamer aan te vegen en haalde een veger-en-blik. Toen ze voorover stond om alles in het blik te vegen, keek ik tegen een strak gespannen spijkerbroek aan en ik bedacht mij, dat ze zo wel heel erg sexy overkwam met haar lekkere kontje.

Ik maakte me een voorstelling hoe het zou aanvoelen om haar daar eens lekker in te neuken, maar zette die gedachten al gauw aan de kant, want uit een van de leidingen lekte water. Toen dit gedicht was, begon Nicolette weer over een beloning voor mijn inspanningen en ik kreeg er genoeg van.
"Als je dat doet, is dit de eerste en de laatste klus geweest. Hou jij je geld nou maar. Als je me dan toch zonodig iets wil geven, dan doe je dat maar in natura". Ik trok een grimas om goed duidelijk te maken, dat het een geintje was en Nicolette verliet glimlachend de slaapkamer.

Ik maakte het werk af en begon mijn gereedschap bij elkaar te zoeken. Opeens stond Nicolette weer in de deuropening en ze droeg alleen nog maar een zeer opwindende bodystocking. Op deze manier was ze bijzonder knap en kwam zeer opwindend over. Mijn pik reageerde meteen en kwam half overeind.
"Bedoel je dit met natura?' vroeg ze verleidelijk en liet een schouderbandje afhangen, zodat er bijna een tiet zichtbaar werd. Ik moest even slikken, maar besloot ter plekke om op haar aanbod in te gaan.
"Als ik ook BTW mag berekenen", zei ik lachend en liep op haar af. Zij liep ook op mij toe en toen we vlak voor elkaar stonden, namen we beiden een aarzelende houding aan.

Nicolette hief haar hoofd een ietsje op en dit deed mij besluiten haar een kus te geven. Ze beantwoordde deze meteen en even later stonden we geil te tongzoenen. Ik liet mijn handen afdalen naar haar borsten en ik voelde haar hand over de bult in mijn broek heen glijden. Dit was nog eens een geile meid, dacht ik en het kwam in mij op, dat het natuurlijk wel een tijd geleden zou zijn voor haar dat ze een kerel had gehad.
"Kom mee naar mijn eigen slaapkamer", zei ze fluisterend met een geile stem. Al vrijend gingen we een andere slaapkamer binnen, waar ook een eenpersoonsbed stond. Aangekomen bij het bed, duwde ik haar achterover en ze liet zich gewillig vallen.

We kusten elkaar nog een tijdje en ik had haar kleine borsten ontbloot. Ik streelde ze zachtjes en Nicolette was constant bezig in mijn kruis. Op deze manier hield ik het niet erg lang vol en op een gegeven moment pakte ik haar hand vast om haar iets af te remmen. Maar dit hielp niet, want ze zat direct weer over mijn leuter te wrijven. Ik besloot om dan ook maar wat meer haast te maken en liet mijn hand over de binnenkant van haar dijen gaan. Ze deed meteen haar benen wijd uit elkaar en haar bedoeling liet niets te raden over.

Zelf begon ze mijn broek los te maken en even later zat ze aan mijn blote pik te rukken. Ik ging steeds hoger met mijn hand en bereikte de stof van haar bodystocking. Ik ging met een vinger door haar lies en via het schaamhaar bereikte ik haar kut. Ze bewoog schokkerig op mijn aanrakingen. Waarschijnlijk doordat ze weinig sex kreeg, was ze overgevoelig en elke aanraking deed haar huiveren. Ik ging verder omlaag en bereikte haar kittelaar. Deze was al keihard en duidelijk voelbaar. Ze bewoog alsof ze door een wesp gestoken werd en ze begon gelijk geil te kreunen. Ik liet mijn vinger verder naar beneden glijden en trof daar een verschrikkelijk natte kut aan. Wat zal deze meid te kort gekomen zijn, dacht ik, want zo nat had ik het nog nooit meegemaakt.

Ik stak mijn vinger in haar pruim en beroerde haar baarmoedermond. Ik dacht, dat ze meteen klaar kwam, want ze kneep haar dijen zo stijf mogelijk tegen elkaar en lag geil zuchtend onder mij te kronkelen. Ik haalde mijn vinger weg en bracht deze naar mijn mond. Ik stak hem in mijn mond om van haar lekkere kutsap te genieten en zei:
"Je bent kliedernat".
"Oh, neuk me alsjeblieft", hijgde ze geil en kroop bij me weg om zich om te draaien. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om mijn bloes uit te doen en Nicolette ontdeed mij van mijn schoenen, broek en onderbroek. Daarna deed ze haar bodystocking uit en ging weer naast me liggen, maar met haar hoofd bij mijn kruis en plaatste haar kletsnatte kut pal voor mijn mond.

Ze begon mij meteen te pijpen en dit was ze nog niet verleerd. Ik begon haar te beffen en stak mijn tong diep tussen haar schaamlippen. Haar mooie, roze kut glinsterde van het kutgeil en ik likte haar vocht smakkend op. Toen ging ik met mijn tong over haar klit en meteen begon ze te schokken. Met gespannen lijf en geil hijgend kreunde ze erover en de geluiden kwamen daarbij diep uit haar keel. Ik beroerde het knopje nog een paar keer en het was net alsof ik er stroom op zette, zo heftig reageerde ze erop. Ze pijpte me ondertussen als een bezetene en ik vreesde dadelijk al klaar te komen. Ik likte nog een keertje over haar clitoris en stak een vinger in haar bevallige kontje. Dit werd haar echt te veel en bijna krijsend kwam ze klaar.

Toen ze wat ontspande, trok ik mijn tong terug en stopte met likken.
"Ga door", kreunde ze geil, "en spuit me vol". Dat liet ik me geen twee keer zeggen en prompt stopte ik mijn tong weer diep in haar kut. Ik had nu ook geen zin meer om me langer te beheersen en doordat ze zo voortreffelijk kon zuigen, voelde ik mijn zaad al omhoog komen. Ik haalde mijn tong uit haar poes en likte haar aarsje. Dit zette haar opnieuw in vuur en vlam en ik dacht dat ze het bestierf, toen ik een eindje naar binnen drong. Mijn duim moest maar een handje helpen en daarmee ging ik over haar klit. Maar zelf hield ik het ook niet langer en met een grommende kreet begon ik te spuiten.

Gulzig slikte ze het zaad door en ik vernam aan haar reactie, dat ze het heerlijk vond. Ze vermorste geen druppel en bleef zuigen totdat er geen zaad meer naar buiten kwam. Ik had het even gehad en verzaakte mijn activiteiten in haar kruis. Dit nam ze me niet in dank af en spoorde me meteen aan om mijn bezigheden voort te zetten. Ik likte verder aan haar aars en stak twee vingers in haar druipnatte gleuf. Ze kronkelde als een paling en ik duwde een vinger in haar reet. Mijn tong liet ik over haar klitje gaan en meteen daarop kreeg ze opnieuw een orgasme. Wild schokkend en ruw bewegend kwam ze klaar met een hele hoop oehs en aahs en toen ik mijn vingers uit haar kut haalde, droop het vocht er haast af.

Ik likte ze af en genoot van de zilte smaak. Nicolette kwam weer ietsje tot zichzelf en draaide zich om.
"Ik heb zelden iemand meegemaakt, die zo nat was als jij", zei ik en ik maakte duidelijk, dat dit als compliment bedoeld was. Ze gloeide nog steeds en was nog lang niet verzadigd.
"Kun je nog een keer?", vroeg ze bijna smekend, "ik ben de laatste tijd veel sex te kort gekomen en heb nog zin voor tien".
"Als jij mijn pik nog een keertje lekker omhoog pijpt, dan zal ik jouw kutje eens verwennen met een echte stijve pik", zei ik. Nicolette gaf me een kus en ik proefde, dat ze zaad in haar bekkie had gehad. Maar voordat ik de kans kreeg nog wat te zeggen, had ze zich alweer omgedraaid en begon als een dolleman te pijpen.
"Dit keer even rustig aan", zei ik, "want hij moet eerst weer bedrijfsklaar worden en ik wil er iets langer van genieten dan zonet". Nicolette draaide een beetje bij en ik gaf haar een teken, dat ze op mij moest gaan liggen.

Haar kut bevond zich nu weer pal voor mijn mond en er lekte alweer vocht uit. Dit vrouwtje was echt te kort gekomen de laatste tijd, bedacht ik en ik begon haar dampende kut te likken. Nicolette was nu in een normaal tempo aan het zuigen en mijn pik begon stijver te worden. Soms nam ze mijn leuter heel diep in haar mond en soms likte ze over de hele staaf heen. Dan liet ze haar tong ook even afdalen naar mijn ballen en ging verder bij mijn aars. Ze likte er dan zachtjes overheen en maakte haar tong puntvormig zodat deze flink diep naar binnen kon. Daarna ging ze verder met pijpen en ze stak ondertussen twee vingers in mijn darm. Wat heeft ze toch een aantrekkelijk aarsje, dacht ik en ik kroop wat hogerop, zodat ik er met mijn tong over kon likken.

Ze reageerde nog steeds als door de bliksem getroffen en ik richtte mij weer op haar spleet. Maar ik maakte wel een vinger nat in mijn mond en toen deze nat genoeg was, stak ik hem bij haar in d'r reet. Nicolette kreunde en hijgde alweer geil en het zou op deze manier niet lang duren eer ze weer klaar kwam. Ik befte haar nog een tijdje en ontweek haar klit enigszins, opdat ze niet meteen opnieuw een orgasme zou krijgen. Mijn pik was ondertussen weer klaar voor actie en toen ik zin kreeg om te spuiten, kroop ik onder Nicolette vandaan, want om twee keer in haar mond klaar te komen, daar had ik geen zin in.

Nicolette bleef zitten zoals ze zat en ik kroop achter haar. Haar kut droop nog steeds van het kutgeil en ik zette de eikel van mijn lul tussen haar schaamlippen. Kreunend bewoog Nicolette haar lichaam achterwaarts en zodoende raakte mijn lul haar baarmoedermond. Ik bleef roerloos zitten en Nicolette bewoog heen en weer, zodat zij het tempo kon bepalen. Ik keek naar onderen en genoot van het prachtige uitzicht op haar heerlijke kontje. Ik stopte een vinger in mijn mond en maakte hem flink nat. Daarna verzamelde ik een klodder spuug en liet dit uit mijn mond lopen. Het kwam precies terecht in haar bilnaad en het vocht liep naar haar kontgaatje. Meteen stopte ik mijn natte vinger in haar reet en werkte de klodder spuug in haar darm. Ze kneep haar kringspier stijf dicht en geil steunend genoot Nicolette van mijn bezigheden.

Mijn vinger zat helemaal in haar kont en ik voelde met mijn vinger mijn lul in haar kut. Nicolette ging steeds sneller heen en weer en mijn pulserende vinger in haar kont en mijn neukende leuter in haar kut deden haar opnieuw klaar komen. Hijgend verstijfde haar lichaam en totaal verkrampt beleefde ze haar hoogtepunt. Ik trok mijn vinger uit haar reet en begon haar nu zelf te neuken. Nicolette nam het tempo zo over en hoewel ze daarnet nog klaar kwam, deed ze alweer mee aan de volgende ronde. Maar ik kon de verleiding van haar sexy kont niet langer weerstaan en haalde mijn pik uit haar kut. Met een kreet van teleurstelling nam Nicolette een afwachtende houding aan en ongeduldig spoorde ze me aan om verder te gaan met naaien.

Maar ik wilde in haar kont en daarom bracht ik mijn mond naar beneden en maakte haar poepgaatje flink nat met een grote hoeveelheid spuug. Toen kwam ik weer overeind en Nicolette had door wat mijn bedoeling was. Ze trok haar bilhelften zo ver mogelijk uit elkaar en ik plaatste mijn pik, die glom van haar kutsappen en daardoor bijzonder glibberig was, tegen haar kringspier. Ze perste om mij toegang te verschaffen en langzaam verdween de eikel in haar kont. Oh, wat was ze heerlijk nauw. Bijna te nauw, want met moeite drong mijn pik verder in haar reet. Nicolette genoot alleen maar en bij elke centimeter dat mijn lul verder naar binnen drong, ontsnapte haar een geile kreet.

Ik bewoog voorzichtig een beetje heen en weer en mijn stamper verdween voor driekwart in haar darm. Ze kneep haar kont dicht als ik mij terug trok en perste hard als ik naar binnen drong. Maar veel verder ging mijn pik niet naar binnen en ik genoot met gesloten ogen van haar supernauwe aars. Toen ik weer naar binnen drong, bewoog Nicolette met een schok achteruit en zat mijn pik geheel in haar darm. Het voelde grandioos aan en ik opende mijn ogen. Wat een prachtig uitzicht, bedacht ik mij en begon wat sneller te naaien. Nicolette stak twee vingers in haar eigen kut en in voelde ze heen en weer bewegen over mijn pik.

Ze kreunde luid en geil en genoot van elke millimeter lul, die ze in zich had. Ik kon niet snel genoeg bewegen naar mijn zin en haalde mijn pik in zijn geheel naar buiten. Ik stopte nogmaals een klodder spuug in haar aars en Nicolette pijpte mij nog even om mijn pik zo glibberig mogelijk te maken. Ik kroop weer achter haar en dit maal ging het veel beter. Soepel gleed mijn lul naar binnen en dit merkend, ramde ik hem toen geheel in haar nauwe kont en begon wild te neuken. Nicolette vingerde haar kut en klit weer zelf en onderging steunend de beurt in haar kont. Mijn tempo lag nu bijzonder hoog en het zaad borrelde in mijn ballen. Ik kon het hoogtepunt onmogelijk langer uitstellen en met een lange kreet spoot ik mijn zak leeg diep in haar darm. Een, twee, drie, tig keer bewoog ik nog heen en weer en bij elke stoot naar binnen, spoot ik een dikke straal sperma in haar lijf. Nicolette huilde bijna van genot en bij de laatste stoot begon ze helemaal te trillen en zakte door haar knieën en ellebogen.

Ongecontroleerd schokkend kwam ze klaar en mijn pik schoot uit haar kont. De laatste straal zaad kwam op haar blanke billen terecht en ik liet mij op haar zakken. Ik kuste haar in de nek en wachtte tot ze weer een beetje bij kwam. Toen draaide ze zich om en we gaven elkaar een lange tongzoen.
"Gaat het weer een beetje", vroeg ik.
"Jawel", zei ze, "ik ben in lange tijd niet zo lekker klaargekomen". We bleven nog een poosje liggen en daarna maakte ik aanstalten om op te staan.
"Ik geloof, dat ik elke week maar een klusje moet bedenken", zei Nicolette, "want dit was grandioos".
"Daar bedank ik voor", haastte ik mij om te zeggen, "maar als je nog een keer behoefte hebt aan sex, dan mag je me gerust weer vragen. En als je nog een keer een klusje hebt ook wel, maar niet te vaak, want ik heb zo ook mijn eigen beslommeringen".

We stonden op en kleedden ons aan. Net op tijd overigens, want beneden hoorde ik kinderstemmen en even later stonden mijn zoon en haar dochter bovenaan de trap. Ik zocht mijn spullen bij elkaar en pakte mijn zoon bij de hand. Samen gingen we naar huis en met een tevreden gevoel borg ik mijn gereedschap op in de schuur. Toen ik de woonkamer binnenstapte, vroeg Priscilla:
"En, is het een beetje gelukt?". Ik zei:
"Ja hoor, kat in 't bakkie. Ik mocht nog wel een keer langskomen".
"Dat zal wel", zei ze geheimzinnig en trok een gezicht alsof ze precies door had voor welk klusje in terug mocht komen.

keyboard_backspaceTerug naar overzicht

Copyright © 2016 Erotopper.nl